.

Eco Ultra

Eco Ultra

Eco Ultra 7 laagse wikkelfolie

Eco Ultra is een 7 laagse blowfilm die is vervaardigd met speciale polyethyleen co-polymeren die een uitstekende weerstand bieden tegen schokken en scheuren (hoger dan die van de standaard wikkelfolie) en is de economische oplossing voor het wikkelen van ronde en vierkante balen. 

Met een lengte van 1800 meter en een dikte van 22My hebben deze rollen 20% meer meters t.o.v. de standaard folierol van 1500meter. Door de extra meters, wikkel je zomaar 4 balen meer uit 1 rol wikkelfolie, waardoor de wikkelkosten met 20% worden gereduceerd. Ook word er tijd winst behaalt doordat er minder vaak de folie rollen gewisseld hoeven te worden en dus minder stilstand van de machine.

Eco Ultra bespaart tijd en geld zonder in te leveren op de kwaliteit!

Eco Ultra is een zeer scheurbestendige folie die minder dik is, en te gebruiken op alle in de markt aanwezige wikkelaars. Eco Ultra is onderworpen aan intensieve tests en heeft daarmee alle sceptici overtuigd. Eco Ultra zorgt voor storingsvrij wikkelen van balen zodat een optimale kwaliteit van het silagevoer gegarandeerd kan worden.

Wij leveren deze folie in de kleuren: Zwart en donkergroen

NIEUW is de loonwerkers pallet verpakking uitvoering d.w.z. zonder kartonnen doos om de folie rol.

Voordelen van Eco Ultra:
  • Rol 75 cm x 1800 meter
  • 20% meer folie op de rol
  • Minder vaak rol verwisselen
  • Uitstekend rendement
  • Extreem hoge dichtheid
  • Verkrijgbaar in zwart of donkergroen